Faciliteter

Der er elevator til Husets 5 etager, som hver har et fælles opholdsrum med fuldkøkken på 32 m2. I kælderetagen er indrettet vaskeri, cykleopbevaring og depot og i tagetagen festsal/mødelokale (Hauerslevsalen) fælles for Soransk Samfund og Soranernes Hus.

Vaskeri

I kælderen findes 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler, som er gratis at benytte – du skal dog selv sørge for vaskepulver og skyllemiddel.

Internet

Der er gratis internetforbindelse på kollegiet. Kollegiet er tilsluttet forskningsnettet.

Kælderrum

I kælderen er der mulighed for at have sin cykel parkeret. I tilknytning til cykelkælderen findes et mindre depotrum, hvor der er mulighed for at opbevare forskelligt inventar i en kortere periode.

I kælderen findes endvidere et bordfodboldbord til friafbenyttelse for hele huset.

Gården

Om sommeren vil der være mulighed for at grille i gården og spise herlighederne ved havebordet. Adgangen til grillen fungerer efter ”først til mølle” princippet. I gården er også et begrænset antal overdækkede cykelpladser, samt skraldespande med diverse sorteringsmuligheder.

Hauerslevsalen

Hauerslevsalen er eget og varetaget i samarbejde med Soransk Samfund. Som beboer har du mulighed for at låne salen til festlige arrangementer. Salen kan endvidere benyttes til læsegruppemøder og lignende.

Fælleskøkkener

På hver etage er der et fælles opholdsrum med køkken. Alle køkkener er fuldt udstyret med service og møblement. Beboerne på gangene betaler fælles for TV-adgang.